• Men Kent Nawar Hussein Van De Bekende Beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group

  • Posted on January 20, 2018
  • Men kent Nawar Hussein van de bekende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen rondom de regio Barcelona. Laith begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid. Ook heeft hij gestudeerd in Amsterdam. Voor hij echter 25 jaar was had hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen. Nawar Hussein is een vakmak in de selectie van ondergewaardeerde panden en het structureren van zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden

    Nawar Hussein is de oprichter van Riereta Equity Group. Verder is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop.

    Hij is een groot ijveraar van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Door zijn afkomst van stevige, hoge rendementen en een glasheldere werkwijze, is Laith de gekende connectie voor vastgoed investeerders wereldwijd. Hij heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.

    Laith is al een geruime tijd een zeer bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit. Hij heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationaal niveau.

    Met inmiddels over tien jaar aan ervaring in het vastgoed wezen, heeft Laith een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd. Hij weet zijn stimulans en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn afnemers te realiseren.

Copyright © 2021 corpthink.com - All Rights Reserved -