• Terwijl Nawar Hussein De Oprichter Van Riereta Equity Group Is

 • Posted on January 20, 2018
 • Terwijl Nawar Hussein de oprichter van Riereta Equity Group is, is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop.

  Nawar Hussein staat bekend van de vooraanstaande beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de Barcelona regio.

  Hij is specialist in het selecteren van ondergewaardeerde huizen en het structureren van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Ooit begon Laith zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft. Voor hij 25 was had hij een vastgoed portefeuille van een aantal miljoenen opgebouwd.

  Laith was reeds gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en hij heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal. Met meer dan een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Laith een netwerk van vooraanstaande relaties opgebouwd en weet zijn inductie en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

  Nawar Hussein is een groot bewonderaar van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Door zijn verleden van vaste, hoge rendementen en een overzichtelijke werkwijze, is Laith de gekende kennis voor vastgoed investeerders wereldwijd.

  Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd retor en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde woordvoerders en experts. Noah heeft een grote maatschappelijke inspraak en steunt verschillende charitatieve stichtingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.

Copyright © 2021 corpthink.com - All Rights Reserved -